Een online leeromgeving bouwen kan zonder gedoe!

Het slim inzetten van informatie- en communicatietechniek om je doelen te bereiken kan je reuze helpen bij je corebusiness: trainen, coachen en begeleiden. Jij bent waarschijnlijk ook al lang bezig om je kennis op de een of andere manier online over te dragen. Er zijn zelfs zoveel websites en apps die ‘je leven makkelijker maken’ dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

 

Vooral als je het druk hebt

Weet je wat het is met techniek? Zodra je de standaardprocedure hebt doorlopen en ‘het het doet’ is het geen issue meer en verdwijnt het uit je werkgeheugen. Opgelost. Klaar. Het lijkt niet meer belangrijk. Totdat het het niet meer doet. Dan kan je je afvragen: Doet het het éven niet? Of heb je per ongeluk een instelling veranderd? Of is het systeem ineens veranderd? Of heeft iemand anders zich er er mee bemoeid? Gedoe!

 

Geen gedoe

Als blendcoach help ik jou bij de inzet van ICT voor jouw business, de klanten waar jij blij van wordt, de leerervaring die je hen wilt bieden. Ik het gedoe, jij de vruchten. EEN ONLINE LEEROMGEVING ONDERHOUDEN KAN ZONDER GEDOE!

Workshop Starten met blended learning wijst je de weg: “Over de bomen en het bos”

In deze workshop deel ik mijn ervaring met het begeleiden van zelfstandige trainers bij de inzet van een online leersysteem als ondersteuning van hun trainingspraktijk. Niet door een kant-en-klare oplossing te bieden, maar met een doortimmerd advies en actieplan wat de trainer traint in het denken en doen op beide fronten: on- en off-line werken.

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving waar je de kunst kan afkijken om voor, tijdens en na de workshop te leren over het blendproces.

PROGRAMMA

  • User interface, voor- en achterkant.
  • Interactief, samen, sociaal.
  • Ontdek de opbrengsten van online trainen en begeleiden.
  • De lerende aan de leiding
  • Tijd besparen en meer effect bereiken door slim te werken