Doelgroep

Trainers, adviseurs, HRDers, coaches, support professionals met een LearningStone leeromgeving.
 

Wil jij weten hoe je je LearningStone omgeving het beste in kan zetten voor het bereiken van effectieve en efficiënte leerervaring?

De valkuil is namelijk dat je na een eerste succesvolle aanzet je omgeving laat versloffen. Eerst bouw je een systeem en vervolgens – als je niks doet – past de gebruiker zich daar aan aan. Dan wordt het systeem leidend in de interactie tussen de deelnemers en moet je jouw visie en nieuwe werkvormen buiten je online omgeving om alsnog zien te realiseren.

Als je je online leeromgeving onderhoudt werkt dat andersom! Door regelmatig samen met ons naar de effectiviteit van je blend te kijken maak je van je leeromgeving een echte Ontwikkelversneller. Je past het systeem dan ook tijdens en na je training aan. Precies zoals jij en je deelnemers verwachten dat hun leerproces het beste vorm kan krijgen. 

Door bijvoorbeeld lesstof in kleine brokken te verdelen en te monitoren waar deelnemers het meest aan hebben. Door informatie aan te gaan bieden als de deelnemer er behoefte aan heeft. Door de virtual classroom te integreren in de echte ruimte. Door opdrachten voorwaardelijk aan te bieden. Door keuzes mogelijk te maken.

Het leerproces ontstaat in feite in co-creatie met je deelnemers. Met professionele moderatie van jouw leeromgeving (on- én offline!) wordt leren makkelijker en kost het jou minder moeite.

In 2 x 1 uur online training plus een week knutselen aan de achterkant van je leeromgeving leer je hoe je je eigen online leeromgeving beter kan inzetten voor optimaal leereffect en doeltreffende interactie.  

 

Programma

  • ABC van LearningStone: opbouw / uitnodigen
  • Blokken – bouwstenen voor de leerervaring 
  • Cureren – voorkom informatie overload
  • Modereren – voor intensiveren en slim werken

 

Kosten

eenmalig: € 250 p.p.

€ 350 incl. naslagwerk in je eigen workspace

Maximaal 6 deelnemers van dezelfde organisatie