Wil jij een omgeving waarin je deelnemers volop aan het leren zijn?

De valkuil is namelijk dat je na een eerste succesvolle aanzet je omgeving laat versloffen. Eerst bouw je een systeem en vervolgens – als je niks doet – past de gebruiker zich daar aan aan. Dan wordt het systeem leidend in de interactie tussen de deelnemers en moet je jouw visie en nieuwe werkvormen buiten je online omgeving om alsnog zien te realiseren.

 

LEREN IN DE VERSNELLING

 

Als je je online leeromgeving onderhoud werkt dat andersom! Door regelmatig samen met ons naar de effectiviteit van je blend te kijken maak je van je leeromgeving een echte Ontwikkelversneller. Wij passen het systeem ook tijdens en na je training aan. Precies zoals jij en je deelnemers verwachten dat hun leerproces het beste vorm kan krijgen. Door bijvoorbeeld lesstof in kleine brokjes te verdelen en te monitoren waar deelnemers het meest aan hebben. Door informatie aan te gaan bieden als de deelnemer er behoefte aan heeft. Door de virtual classroom te integreren in de echte ruimte. Door opdrachten voorwaardelijk aan te bieden. Door keuzes mogelijk te maken.

Het leerproces ontstaat in feite in co-creatie met je deelnemers. Met professionele moderatie van jouw leeromgeving (on- én offline!) wordt leren makkelijker en kost het jou minder moeite.

Sprints en Toolchecker maken het je makkelijker om de kwaliteit van je online leeromgeving constant te monitoren. Je leert zelf online leren én hoe je dit voor anderen kan organiseren. Hiermee maak je van je leeromgeving een echte Ontwikkelversneller.

Wat bereik je met de Versneller?

Levelups:

  • je online leeromgeving sluit stap voor stap beter aan bij jouw niche
  • je online leeromgeving sluit stap voor stap beter aan bij jou als trainer/coach
  • je verbetert stap voor stap de verdiencapaciteit van je bedrijf

 

Hét coachingspakket voor trainers en coaches die al een online leeromgeving hebben bevat:

  • Toolchecker: Voor antwoorden op de vragen die opkomen tijdens het gebruik van jouw online leeromgeving kan je  je vragen kwijt in de Toolchecker, mijn online leeromgeving, waardoor je binnen 24 uur een reactie krijgt.
  • Sprints: Afhankelijk van je budget kan je één of meer sprints per jaar afspreken. Per sprint doen we een onderwijskundige analyse van jouw blend, krijg je een verhelderend persoonlijk coachingsgesprek én nazorg om veranderingen door te voeren in jouw online leeromgeving.

Met vier intensieve sprints per jaar krijg jij jouw blend zover dat de mensen leren wat jij hebt beloofd. En dat is het beste visitekaartje wat je af kan geven, omdat zij dan met vertrouwen (het nieuwe goud!) jouw leergang aan anderen gaan aanraden.

 

Aanbieding:

Als je het aantal levelups per jaar van tevoren inplant kan je de kosten hiervan over het hele jaar verdelen én krijg je een korting van 33%

Met vier Checkups en het hele jaar de Toolchecker investeer je dan geen € 215 maar slechts € 148 per maand in een perfecte online leeromgeving die naadloos aansluit bij jouw werk!