Petra leert trainers, coaches en begeleiders hun werk beter af te stemmen op de leerbeleving van hun klanten.

Zo krijgen die sneller, meer en beter leerresultaat.

Dit zorgt voor meer impact op de persoonlijke ontwikkeling en organisatie doelen van lerenden.

foto petra april-3-2

Ontwikkeling versnellen is wat ik niet kan laten: met mensen, met teams en organisaties. Ontwikkeling is er namelijk altijd, dat doe jij. Mijn rol is de vragen te stellen waardoor jij richting kan kiezen en ontwikkeling organiseren, dan ga je sneller en kom je verder. Ik zie graag dat mensen wijzer worden, genuanceerder, gelukkig en succesvol. En alleen door te leren kan je daar in groeien.

Waarom ik

Door mijn werkervaring en levensfilosofie begrijp ik jouw training én de doelen die je wilt bereiken met je bedrijf. Ik snap dat het hard werken is om mensen met heel verschillende achtergronden en voorkennis een groepservaring te bieden die leerzaam en ondersteunend is. Ik deel je hoop dat zij er goede dingen mee ondernemen. Daarom loop ik met je mee. Van het moment dat je besluit jouw training te voorzien van een online leeromgeving tot het moment dat de evaluaties je succes inluiden en de upsell.

Een korte Bio

Na mijn studie bedrijfskunde, waar ik mij specialiseerde in informatie- en verandermanagement, ben ik aan het werk gegaan bij IKEA als management-trainee. Financien lag me goed, en communicatie. Training geven was daar een bijbaantje. De organisatiecultuur en saamhorigheid waren daar uniek. Vervolgens, na mijn eerste kind, werkte ik 4 jaar bij de Baak, als programma manager. Toen vond ik mijzelf 32 lentes jong, rijp genoeg voor mijn grote droom: mijn eigen bedrijf, RQnetwork. Het was een sociale onderneming waarin mijn passie voor intercultureel organiseren en de ontwikkeling van het internet samen kwamen. Mijn idee voor duurzame ontwikkeling door verbetering van contact, relaties en leren was van start. Maar ik wilde verder groeien, ik moest om een breder begrip van ontwikkeling te krijgen. Door weer in loondienst te gaan, bij Bestuursacademie Nederland kreeg ik zicht op de werking van politiek en de publieke sector. Sinds 2012 ben ik weer als zelfstandig ondernemer verder gegaan onder de naam Ontwikkelversneller.

 

BLITCO

Blend-it company is een cooperatie van samenwerkende professionals die  organisaties in de zorg en welzijnssector helpt met het ontwerpen, bouwen en versnellen van blended begeleidingstrajecten. Samen met professionele welzijnswerkers ontwerpen we blended leertrajecten en faciliteren we het inzetten ervan in de praktijk. Zodat er leerervaringen ontstaan waar gebruikers met elkaar mee aan de slag kunnen en zo oplossingen van persoonlijke problemen snel dichterbij komen.